Συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Αγαπημένοι μας φίλοι,
Φέτος, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Ο Δήμος Γλυφάδας, το Πρόγραμμα Εθελοντικής Υιοθεσίας Περιοχών και όλοι οι συμμετέχοντες Φορείς της Γλυφάδας κινητοποιούμε και προσκαλούμε τους συμπολίτες μας στην μεγαλύτερη συγκέντρωση Φαρμάκων, Τροφίμων, Ειδών Πρώτης Ανάγκης και Παιχνιδιών που έγινε ποτέ.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, δίνουμε εθελοντικό ραντεβού στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας (Πλατεία Νυμφών). Μικροί-Μεγάλοι «Γεμίζουμε τον Μαγικό Σάκο του Αϊ – Βασίλη», που θα στηρίξει τις 815 οικογένειες της Γλυφάδας, που αριθμούν 1.700 και πλέον μέλη, οι οποίες έχουν απόλυτη ανάγκη και βρίσκονται σε δυσχερή θέση.
Στο τιμόνι των προετοιμασιών από την Ομάδα μας, οι αγαπημένες μας εθελόντριες Κατερίνα Νεραντζάκη και Φωτεινή Λώζου.
Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια ευχάριστη μέρα εθελοντισμού, γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, λοιπόν, ας γίνουμε όλοι για μια μέρα «Μικροί Άγιοι Βασίληδες» για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες αυτών των οικογενειών και να φροντίσουμε για το γιορτινό τους τραπέζι.

Κατηγορία: 
Ομάδα: 
Ημερομηνία: 
Saturday, Δεκέμβριος 17, 2016 - 11:00 to 16:00
Διεύθυνση: 
Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας
16674 Αθήνα
Greece
Εθελοντισμός: 
Ναι
Προσφορά ειδών : 
Ναι
Προσφορά υπηρεσιών: 
Όχι
Διανομή ειδών: 
Όχι
Παροχή υπηρεσιών: 
Όχι
Εικόνες: 
Τοποθεσία: 
Μόνιμη δράση: 
Όχι