ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος και το PANTENE αναγνωρίζουν τη δύναμη που χαρίζουν σε κάθε γυναίκα τα μαλλιά της. Γι΄αυτό σας καλούν να τα κόψετε και να τα δωρίσετε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», για τη δημιουργία περουκών από φυσική τρίχα, χαρίζοντας έτσι τη δύναμη της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της χαράς στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Μαζί έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε πάνω από 4.600 κοτσίδες και ήδη 48 γυναίκες έχουν πάρει τη δική τους περούκα από φυσική τρίχα μέσω του προγράμματός μας. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για 2η χρονιά

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ότι όλα του τα μέλη, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Έμπειροι ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές και κοινωνικοί λειτουργοί μπορούν να στηρίξουν τόσο την ίδια την γυναίκα που νοσεί όσο και την οικογένειά της δωρεάν για όσο διάστημα χρειαστεί, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.almazois.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 4180006.

Κατηγορία: 
Ομάδα: 
Ημερομηνία: 
Monday, Μάρτιος 20, 2017 - 10:30 to 21:00
Διεύθυνση: 
Ψαρρών & Μακεδονίας
241 00 Καλαμάτα
Greece
Εθελοντισμός: 
Ναι
Προσφορά ειδών : 
Ναι
Προσφορά υπηρεσιών: 
Όχι
Διανομή ειδών: 
Όχι
Παροχή υπηρεσιών: 
Όχι
Εικόνες: 
Τοποθεσία: 
Μόνιμη δράση: 
Όχι